Onze reis naar CPro

Ons verhaal laat het succes zien van mensen op de eerste plaats zetten.

spriteCloud
2009

Mark en Andy richtten spriteCloud in 2009 op met de visie om softwaretests naar een markt te brengen waarin er weinig kennis was over hoe dat in zijn werk gaat bij kortere, intensieve projecten. Er was een kloof tussen de softwaretestdiensten die veel digitale bureaus en e-commercebedrijven nodig hadden en wat de consultancybedrijven destijds aanboden.

Door te praten met werknemers die vaak projectwerk deden met strakke deadlines, ontdekten we een enorme kans die we met succes hebben toegepast in ons consultancybedrijf spriteCloud.

Calliope.pro
2015

Door deel uit te maken van projectteams en voortdurend met de betrokkenen te praten, hebben we behoorlijk veel inzicht gekregen in de behoefte aan gegevenstransparantie. Dit bracht ons ertoe onze eigen softwareoplossing voor testrapportage te ontwikkelen. Calliope.pro is gebouwd omdat ontwikkelingsteams en teammanagers snel al hun werkactiviteiten en resultaten samen moesten kunnen brengen in één enkele waarheidsbron.

CPro
2022

Deze reis naar de relatie tussen mensen en gegevens liet ons inzien hoe belangrijk beveiliging in die relatie is. In de 21e eeuw, waarin technologie altijd aanwezig en ingeschakeld is, is het vooral belangrijk dat mensen begrijpen hoe ze digitaal veiliger kunnen zijn. Dat is onze grootste toegevoegde waarde.

We zagen ook dat Calliope.pro meer toegevoegde waarde bood voor cyberbeveiligingsteams en besloten Calliope Pro en onze expertise in cyberbeveiliging te combineren in één bedrijf: CPro. Calliope.pro bestaat nog steeds als een dashboard achter de schermen, maar de focus van CPro ligt op het bouwen van cyberbeveiligingsdiensten.

Het team

Domeinkennis. Zakelijke ervaring. Bewezen levering.

Zakelijk team

Justin Leavenworth

Justin is een expert in digitale weerbaarheid, met een focus op dynamische ontwerpen voor klantervaring en transparantie in toeleveringsketens. Hij heeft gewerkt in chaotische, snel veranderende sectoren waar hij de grondlegger was van een algeheel gevoel van veiligheid, en het opbouwen van antifragiliteit binnen organisaties en ecosystemen. In 2021 trad hij in dienst bij spriteCloud als Group CEO met de visie om cyberrisicobeheer in te zetten voor het opbouwen van digitale veerkracht binnen bedrijven die geconfronteerd worden met een steeds chaotischer en onzekerder landschap.

Andy McDowell

Andy heeft meer dan 30 jaar ervaring in de software-industrie. Hij heeft veel werkervaring in het testen van commerciële software en heeft de meeste functies binnen dat domein vervuld. Hij is een van de oprichters van spriteCloud en is betrokken geweest bij de uitvoering van softwaretestprojecten bij klanten en geeft leiding aan het softwarebedrijf. Momenteel heeft hij een leidinggevende rol in pre-sales binnen CPro.

Mark Barzilay

Mark is al zijn hele carrière actief in de IT-sector en het testen van software. Nadat hij cum laude afstudeerde aan de TU Delft, werd hij medeoprichter van spriteCloud, Calliope Pro en CPro. Hij heeft een passie voor het testen van software en de menselijke kant van cyberbeveiliging. In zijn huidige rol zorgt hij dat klanten tevreden zijn over onze dienstverlening.

Nico van Rooyen

Cyberbeveiliging -leiders

Murilo

Ethische hackers en pentesters

Anthony

AppSec en pentester. DCPT-gecertificeerd. OWASP-lid.

Eric

Ervaren JS-/PHP-ontwikkelaar. Red-team operator.

Anisio

Mobielhacker. Presentator ethisch hacken op YouTube.

Felipe

Ervaren red-team operator. Hoofdontwikkelaar van een Userland (Ring 3) Rootkit in BASH.

Rafael

Ervaren hacker in exploits en cheats binnen games. Schrijver over malware en maldoc.

Natan

AppSec en red-team operator. Ontwikkelingsleider voor IoT-exploitsoftware. Gepassioneerd exploitonderzoeker.

Helena

Ervaren PHP-ontwikkelaar. DevSecOps, AppSec & red-team operator.

Alexandra

Expert in penetratietesten in medische hardware (Johnson & Johnson). Lid van Pentest Makerspace & Hackerspace. Hoofdontwikkelaar voor IoT- en robotexploitsoftware. Hoog aangeschreven in de Braziliaanse hardware-hackerindustrie. Ervaren AppSec operator.

Gutem

Andrei

Mihai

cropped-CPro-cyber-logo-whitev2.png

Redirect Notice

You have been redirected from spriteCloud Cybersecurity to our new cybersecurity daughter company CPro.

Apologies for any inconvenience.​

Omleidingsbericht

U bent doorgestuurd van spriteCloud Cybersecurity naar ons nieuwe cybersecurity-dochterbedrijf CPro.

Excuses voor het eventuele ongemak.​

cropped-CPro-cyber-logo-whitev2.png

Redirect Notice

You have been redirected from spriteCloud Cybersecurity to our new cybersecurity daughter company CPro.

Apologies for any inconvenience.​

Omleidingsbericht

U bent doorgestuurd van spriteCloud Cybersecurity naar ons nieuwe cybersecurity-dochterbedrijf CPro.

Excuses voor het eventuele ongemak.​