Penetratietest

Neemt u cyberbeveiliging serieus?

Verschuiving naar een hybride werksituatie, toenemend gebruik van een publieke cloud, en een groeiend aantal publiekgerichte digitale middelen zijn onderdelen van een normale organisatiegroei. Hoewel het indicatoren van succes zijn, maken ze uw organisatie ook kwetsbaarder voor cyberaanvallen.

Aangezien het bedreigingslandschap voortdurend in beweging is, moet u uw beveiligingskwetsbaarheden sneller en vaker kunnen identificeren en de risico’s ervan beperken. Een of twee kwetsbaarheidsscans en penetratietests per jaar volstaan niet. U staat niet alleen in deze tekortkoming; uit onderzoek van Gartner blijkt dat de meeste organisaties weten dat ze te weinig aan penetratietests doen.

Vraag een penetratietest aan

Beter. Sneller. Goedkoper.

Bij CPro geloven we gepassioneerd in veiligheid voor iedereen. Wij erkennen dat geen twee projecten hetzelfde zijn, dus onze penetratietest diensten zijn beschikbaar in verschillende maten om te passen bij verschillende budgetten en projectbehoeften.

Of het nu gaat om compliance en risicobeheer, het bouwen van veiligere DevOps-pijplijnen met een shift-linkse beveiligingsstrategie, of iets anders, wij hebben de beste gecertificeerde ethische hackers (CEH’s) samengebracht op één plek waar hun vaardigheden en ervaringen een gemeenschappelijke bron zijn die voor u aan het werk kan worden gezet, op verzoek, met snelheid en op schaal.

Met CPro krijgt u het voordeel van deze beveiligingsexperts terwijl u alleen betaalt voor wat u gebruikt, waardoor het veel kosteneffectiever is dan het opzetten van uw eigen interne beveiligingsteam.

Onze eigen methodologie en klantenservice platform

Bij CPro is onze expertise pentesting. Onze testmethodologie omvat het gebruik van de beste hybride scanmodellen in combinatie met menselijke analyse. Deze combinatie van benaderingen zorgt voor het meest efficiënte gebruik van toolautomatisering en het meest effectieve gebruik van verkennende tests voor optimale resultaten.

Bij onze pentesting-opdrachten staat een uniek klantenserviceplatform centraal. Ons platform lost twee problemen op; het eerste is het bewaken van de voortgang van uw tests door een gecertificeerde ethische hacker, en het tweede is het ontvangen van de resultaten in real-time op een veilige manier.

Ons browsergebaseerd grafisch dashboard toont in één oogopslag de progressie van voltooide tests tot tests die wachten en de metriek van de voltooide tests. Zodra de pentest is voltooid, wordt uw rapport beschikbaar gesteld op ons serviceplatform, waar het veilig kan worden gedownload.

Web-app-pentest-icon

Penetratietesten
van webtoepassingen

Bij penetratietests voor webtoepassingen worden handmatige en geautomatiseerde benaderingen gebruikt om veiligheidsbedreigingen of kwetsbaarheden in uw webtoepassing te identificeren. Wij benaderen deze penetratietest vanuit een black-box, grey-box en clear-box perspectief.

Mobile-app-pentest-icon

Penetratietesten
van mobiele toepassingen

Mobiele toepassingen zijn een must voor de meeste grote consumentenorganisaties, en de ontwikkelingscycli worden steeds korter. Onze penetratietests voor mobiele toepassingen helpen u ervoor te zorgen dat uw mobiele app goed is vanuit het oogpunt van cyberbeveiliging.

Wiressless-network-pentest-icon

Penetratietesten
van draadloze netwerken

Draadloze netwerken zijn een van de meest voorkomende toegangspunten die aanvallers gebruiken om toegang te krijgen tot uw netwerk. Ze zijn moeilijk te controleren, te bewaken en te beschermen, dus worden er vaak netwerkbeveiligingsexperts ingehuurd om ze te testen.

infrastructure-pentest-icon

Penetratietesten
van de infrastructuur

Onze dienstverlening op het gebied van penetratietests van infrastructuur helpt u ervoor te zorgen dat uw klantgegevens, intellectuele eigendom en financiële informatie beveiligd blijven tegen bedreigingen door zowel externe als interne partijen.

API Assessments

API-beoordeling

API’s vormen het hart van veel toepassingen en kunnen potentieel honderden waardevolle eindpunten ontsluiten, waardoor ze een aantrekkelijk doelwit vormen voor cybercriminelen. API-beveiligingsbeoordelingen helpen ervoor te zorgen dat aan API-beveiligingsvereisten is voldaan, zoals gebruikerstoegang, authenticatie en encryptie.

Neem contact op!

Wilt u weten hoe CPro u kan helpen? Vul dit contactformulier in en laat ons weten met welke beveiligingsuitdagingen u wordt geconfronteerd. Wij nemen dan contact met u op om te bespreken hoe wij uw organisatie kunnen helpen.

cropped-CPro-cyber-logo-whitev2.png

Redirect Notice

You have been redirected from spriteCloud Cybersecurity to our new cybersecurity daughter company CPro.

Apologies for any inconvenience.​

Omleidingsbericht

U bent doorgestuurd van spriteCloud Cybersecurity naar ons nieuwe cybersecurity-dochterbedrijf CPro.

Excuses voor het eventuele ongemak.​

cropped-CPro-cyber-logo-whitev2.png

Redirect Notice

You have been redirected from spriteCloud Cybersecurity to our new cybersecurity daughter company CPro.

Apologies for any inconvenience.​

Omleidingsbericht

U bent doorgestuurd van spriteCloud Cybersecurity naar ons nieuwe cybersecurity-dochterbedrijf CPro.

Excuses voor het eventuele ongemak.​